Med mord i blick äntrade vi gymmet...


Redan innan vi gick dit hade vi beväpnat oss med en taskig attityd och en negativ inställning mot gymmet och dess invånade. Tur var väl det, för det visade sig vara riktigt irriterande när vi väl kom dit!

Här kommer incidenterna i kronologisk ordning:

  • Överfull parkering, liknande den på bilden nedan, ett tecken på att det är mycket folk i omlopp. Indirekt ett tecken på att det är mycket IRRITERANDE folk i omlopp, samt kö överallt, samt massa dömmande blickar m.m

  • Väl inne möttes vi av inga mindre än ett irriterande killgäng/biffgäng som hade teamat ihop sig med ett enda uppdrag; att träna! Och då snackar vi inte träna som alla andra människor på gymmet gör, med vikter och sånt, utan att träna sina mansröster inför nästa allsvenska match där det högt och manligt ska brölas ut olika manliga saker. Till saken hör även att en av dem bar gubbkeps och en annan hade MÖSSA!!!! (Se bild)

  • Ett "strulpar". SLUTA VISA ER KÄRLEK PÅ GYMMETS ALLA MASKINER TACK!!!
  • Sist men INTE minst är gubben som inte torkade av sitsen på latsdragsdelen i cable crossen!! Jag stod lugnt och fridfullt i kö (lite längre bort på ett respektfullt och trevligt sätt, snäll som jag är). Vad händer? OM INTE!!! Att gubbjäveln reser sig upp och sedan inte torkar av efter sig!!!!! Min hämd var i nivå med en femårings. En konfrontation för min del är inte att tänka på, konflikträdd som jag är. Vet ni vad jag gjorde kära läsare? Jag gick till desinfektionsgrejen (1 cm bort), väntade lite diskret tills åbäket (gubben) gick förbi mig, sprutade desinfektion på honom och gick sedan demonstrativt och torkade av hans sits. Hämden är ljuv. Hoppas hans hud blev uttorkad av spriten. =)

Det var allt från dagens träning. Vad jag tränade orkar jag inte ens gå in på. Rygg var det, så mycket kan jag säga iallafall.
Lev väl!  //Sanne // Rolling thunder
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: