Rolling Thunder recenserar.

Body Balance. Det har jag varit på ikväll. Bestämde mig för att trotsa min vilodag, vi är ju allmänt kända för att inte bry oss, så varför inte!! Tänkte att lite lugn och avslappning kunde sitta fint i mitt annars så fullspäckade liv.

"En suverän blandning av det bästa ur yoga och pilates! Ett fysiskt och mentalt förkoreograferat pass som till upplyftande musik stärker dina muskler och gör dig smidigare, starkare och mer balanserad!" sades det om passet på gymmets hemsida.

Rolling Thunder kunde givetvis knappt äntra salen innan minst 3 personer som var störande hade uppenbarat sig för mina ögon! 2 fjortisar som pratade högt och var på tok för glada och tjatiga för mitt tycke och smak. Samt en gammal klassiker från Body Jam som inte dansar sexigt (trots sina frenetiska försök).

På något sätt lyckades jag att koppla bort dem under passet ändå. Mind controll! Om det var så värst fysiskt utmattande vet jag inte riktigt heller. Som tur var hade jag träningsvärk i benen, så lite kändes det iallafall när man gick djupt ned i de olika positionerna. Även magövningarna kändes rätt bra!
Skönt att stretcha ut lite, men jag tog det lugnt med höftpartiet (är lite överrörlig där så då gäller det att passa sig).

Nu är det andra plikter som kallar. =)

Ha en trevlig helg. Det LILLA som är kvar av den!!

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: