SPINNING

Härmed kan vi stolt meddela att Rolling Thunder har gjort sin debut inom spinning, ett tidigare okännt (och lite bögigt) vatten för oss. Vi har lite på förhand dömt ut det i hela vårat liv, men efter påtryckningar från en nära vän och atlet gav vi äntligen med oss. Snacka om att begreppet Rolling fick en helt ny innebörd!

Nu är det lite missvisande att jag skriver om oss i plural, eftersom inte båda var med på evenemanget i fråga. MEN jag ser ingen gräns för vart var och en av oss slutar och den andre börjar (citat; Ted Borg, egyptolog).

Det kan ju även framstå som lite förvirrande att jag nu sitter och recenserar spinning, efter att inte ha provat på det. Men jag skulle kunna tänka mig att det var jobbigt och att kalorierna sprang långt åt helsefyr och att BURN:en stod som spön i backen!! Och 4-sure att Rolling Thunder givetvis dominerade bland deltagarna (samt kanske även blev erbjuden en heltidstjänst som spinninginstruktör, då den nuvarande instruktören blivit så imponerad av Rolling Thunders spinnande att den slutat för gott). En kul upplevelse helt enkelt!

Själv har jag ägnat mig åt något så raffinerat som hemmaträning dagen till ära. Själv är bäste dräng, man är sin egen lyckas smed, som vi alltid har sagt. Jag är en jävligt dålig smed och inte heller särskillt lycklig (jämt), men en desto bättre tränare! Så här sitter jag nu med en härlig tröttma i ben, mage och ass!

Körde höftlyft, benböj, utfall, planka,  rygglyft och smala och breda armhävningar mm så det stod härliga till här hemma i 40 minuter.

Har glömt att träna axlar denna veckan, så imorgon tänker jag slänga in ett extra litet pass som dendär lilla extra kryddan i livet!


Det var alltså INTE den här typen av spinning vi sysslade med...

Trevlig helg önskar vi här på ROLLING THUNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: