I röva idag...

Vaknade upp imorse, nästan med ett leende på läpparna. Givetvis var det för bra för att vara sant! Sekunden jag provade att förflytta mitt ben en millemeter åt höger för att avstiga sängen högg det till utav bara fan i mitt lår och min skinka. Då kom jag ihåg i vilket läge jag var... I läget att jag bytte upplägg för benpasset i söndags och körde hela 3 nya varianter på övningar, med all fokus på the ass!!!

Tro nu inte att rolling thunder är två slappa ogymm-personligheter som har slutat träna bara för att det inte har bloggats så flitigt den sista tiden. Njet för all del! Vi lägger alltid MEST fokus på att träna, till skillnad från den senaste trenden att blogga mer än man tränar, och helst innan man börjar träna blogga om sina kommande framsteg. Way to go!


Take that i sin glans dagar, då de inte var så jävla pk och stolt kunde visa sin string för omvärlden. Reds anm. Take that är ett pojkband som ni födda på 90-talet förmodligen inte känner till. Förmodligen fattar ni inte grejen heller, för ni har ingen känsla för kvalité!
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: